Woord van de voorzitter

Beste QuickBoyzers

De afgelopen twee weekenden konden we terugzien op een succesvol verlopen ING-toernooi. Ook het weer was het toernooi goed gezind, waardoor het voor de vele voetballertjes en het talrijke toegestroomde publiek een waar feest werd op Nieuw Zuid!

De reuring op Nieuw Zuid deed alle Corona perikelen verbleken. Over twee zaterdagen bevolkten 2000 spelertjes de velden en bezochten 5000 toeschouwers het sportpark Nieuw Zuid. De fanatieke aanhang langs de lijn zweepte de jongens en meisjes op tot grootse daden in het veld. Een vlekkeloze organisatie deed de rest!

Dank aan de ING, al vele jaren de hoofdsponsor van toernooi. Dank ook aan bakker Van Maanen voor de sponsoring van 2000 krentenbollen en Verdoes voor de levering van 2000 tasjes met lekkers voor de kids. Prachtig om te ervaren dat ook in deze tijd bedrijven klaar staan voor Quick Boys. Het is niet voor niets dat in den lande elke keer reikhalzend wordt uitgekeken naar het ING-toernooi. 

Veel dank voor de organisatie van het toernooi en voor de catering. Het is niet vanzelfsprekend dat deze vrijwilligers zomaar twee vrije zaterdagen op offeren om een toernooi in goede banen te leiden of als vrijwilliger de hele dag in touw te zijn om de inwendige mens te verzorgen.

Dank ook aan de bewoners van de laan van Nieuw Zuid. Het begrip van de omwonenden dat dit toernooi wat meer drukte oplevert dan wenselijk wordt door de leden van Quick Boys zeer gewaardeerd.

Graag tot ziens op het ING-toernooi 2022!

Bart van Kruistum