Een geweldig ING-toernooi!

Het zit erop! Na twee volle dagen, met 200 bezoekende teams, bijna 500 wedstrijden, het bakken van 300 kilo vis, het uitdelen van bijna 2.000 bekertjes en bij elkaar 18 uur puur voetbalplezier zit het ING-jeugdtoernooi erop.

Gezien alle reacties was het een geslaagd toernooi en we kijken er dan ook met plezier en trots op terug. Na de lange coronatijd waarin bijna niets kon, hadden we nu eindelijk weer een vol sportpark en zagen we datgene terug dat we zo gemist hebben; jeugdvoetballers en -voetbalsters die plezier hebben in het spelletje!

Naast het voetbal was het ook op de club weer gezellig als vanouds en werd alles uit de kast getrokken om er een onvergetelijk toernooi van te maken.

Geniet nog eens van alle mooie foto’s die op dag 2 van het ING-jeugdtoernooi genomen zijn door onze fotografen, of kijk nog een terug naar de foto’s van de eerste dag of de impressie van dag 1 door onze vlogger Gijs.

Zonder vrijwilligers geen toernooi

Natuurlijk heb je voor een succesvol toernooi teams en spelers nodig, maar zonder een grote groep vrijwilligers is het onmogelijk om een succesvol ING-jeugdtoernooi te organiseren.

Denk aan de wedstrijdleiding, de spelers van Quick Boys JO18-2 die de standen opgehaald en verwerkt hebben, de selectie-jeugdspelers die wedstrijden floten, de visbakkers, de bezetting van het clubhuis en de koffiecorner, de begeleiders die hebben gesjouwd met de doelen, de fotografen, het mediateam, de dames van de Quick Boys Shop, de vrijwilligers die ervoor zorgden dat de kleedkamers spic en span bleven en natuurlijk de hoofdsponsor ING en sponsors Bakkerij van Maanen en Groothandel Verdoes.  

Via deze weg willen we hen allemaal (ook namens alle deelnemers) bedanken voor hun inzet. Zonder die inzet was het toernooi nooit zo’n succes geworden!

Namens alle leden van Quick Boys dank ik alle vrijwilligers voor hun inzet, de omwonenden op voor hun begrip en de sponsoren voor hun steun. Tot ziens op het ING toernooi 2022!