Youssef El Kachati verlengt verblijf op Nieuw Zuid

Pas sinds 1 februari jongstleden maakt hij officieel deel uit van de A-selectie van de blauw-witten. Vandaag heeft Youssef El Kachati bij de clubleiding aangegeven ook volgend seizoen actief te zijn op sportpark Nieuw Zuid.

De veelzijdige aanvaller zat op een dood spoor bij het Belgische KVC Westerlo toen Quick Boys hem aan het begin van het kalenderjaar oppikte. Meteen na zijn overgang wist de geboren Leidenaar een basisplaats te veroveren in het elftal van trainer Edwin Grünholz. In korte tijd heeft El Kachati de harten van de trouwe fans weten te stelen met zijn tomeloze inzet én enkele prachtige doelpunten. In tien competitiewedstrijden in de Jack’s League wist de voormalig Marokkaans jeugdinternational al viermaal het net te vinden.

Het mag dan ook geen verrassing heten dat de Technische Commissie graag langer met El Kachati wil samenwerken. Ook de speler in kwestie heeft het uitstekend naar zijn zin op Nieuw Zuid. De overeenstemming die beide partijen deze week hebben bereikt, is dan ook een logisch gevolg.

Langs deze weg wordt Youssef El Kachati van harte gefeliciteerd met zijn contractverlenging en wil de club hem heel veel succes en plezier toewensen met het vervolg van zijn voetballoopbaan bij Quick Boys.

Foto: Pro Shots