Overlijdensbericht: Arie de Vreugd (61)

Op maandag 25 november 2019 ontvingen wij het bericht van overlijden van ons zeer gewaardeerd oud bestuurslid Arie de Vreugd.

Arie heeft in de periode dat zijn lichaam hem niet in de steek liet heel veel energie gestoken in diverse activiteiten binnen de vereniging. Wij denken dan in het bijzonder in het mede oprichten van onze supportersvereniging, een vereniging die sinds de periode van oprichting in 1978 geen gelijke heeft gekend in het amateurvoetbal. In de periode daarna heeft Arie vele jaren zijn ziel en zaligheid gegeven aan het invullen van de technische commissie binnen het hoofdbestuur. Ook was Arie in deze periode het vertrouwens-aanspreekpunt van vele jonge spelers.

De laatste jaren heeft Arie een moeilijke periode meegemaakt, en namen de krachten snel af. Het bestuur van de Quick Boys en de Supportersvereniging danken Arie voor de grote inzet welke hij voor onze vereniging heeft getoond. Moge hij rusten in vrede.

Wij wensen zijn naaste familie heel veel kracht en sterkte in het verwerken van het verlies van hun geliefde broer, zwager en oom.

Bestuur K.v.v. Quick Boys
Businessclub Quick Boys
Supportersvereniging Quick Boys

Rouwkaart_Arie_de_Vreugd

Geef een reactie