Naamswijziging Brittenburg Accountants naar Novèns Accountants Katwijk

Zilversponsor Brittenburg Accountants kiest voor duidelijkheid in de markt
Novèns Accountants Katwijk: de zakelijke partner voor het MKB

Brittenburg Accountants heeft een nieuwe naam: Novèns Accountants Katwijk. Als onderdeel van een sterk samenwerkingsverband met zes toonaangevende accountantskantoren uit de Duin- en Bollenstreek waren de krachten op meerdere vlakken al gebundeld, maar werd het tijd voor meer duidelijkheid in de markt. Tegelijkertijd blijft Novèns Accountants Katwijk de betrouwbare en betrokken partner van het MKB waarbij persoonlijk contact centraal staat.

“Persoonlijk contact vinden we niet alleen belangrijk, dat is wat ons betreft een voorwaarde voor wat we willen zijn”, aldus Arnold Krijgsman, vennoot bij Novèns Accountants Katwijk. Aan de slagvaardigheid van de plaatselijke vestigingen van Novèns verandert niets volgens Krijgsman. “Sterker nog: Door de intensievere samenwerking en het koppelen van expertise en kennis hebben we voor iedere branche en voor elk vraagstuk een specialist in huis. Daarnaast hebben we door de stevigere samenwerking een betrouwbare kantoororganisatie achter ons staan waarbij we tegelijkertijd de persoonlijke betrokkenheid bij onze klanten kunnen waarborgen.”

Betrokken

Novèns Accountants Katwijk is voornamelijk gericht op het MKB in de regio rond Katwijk. Ook buiten Katwijk hebben ondernemers in het kantoor een betrouwbare partner gevonden. Met klanten in de bouw, medische sector, dienstverlening, automotive, agrariërs en detaillisten is Novèns Accountants van alle markten thuis. Binnen de kantoren werken accountants, fiscalisten, salarisadministrateurs en -adviseurs en natuurlijk ook assistent-accountants en administratieve ondersteunende krachten, in een platte organisatie. “We zijn altijd dichtbij, betrokken en actief in allerlei netwerken en businessclubs”, aldus vennoot Niels Batenburg. “Je kunt ons dus zomaar op zaterdag bij het voetbal of hockey tegenkomen. Daarnaast heeft Novèns Accountants Katwijk een breed, professioneel netwerk van zakelijke dienstverleners, zoals juristen, notarissen, banken en assurantietussenpersonen.”
Informeel en benaderbaar
brittenburg wordt Novens“Een sterk punt van Novèns Accountants Katwijk is het feit dat we informeel en benaderbaar zijn. Precies zoals de klanten dat in Katwijk graag willen en al bijna vijftien jaar van ons gewend zijn”, aldus Gert-Jan Kuijt (tevens vennoot) . “We laten onze klanten uit het MKB en middelgrote ondernemingen uit de regio Duin- en Bollenstreek, Leiden en Den Haag doen waar ze goed in zijn: Ondernemen.” Novèns Accountants Katwijk is nuchter, duidelijk, doelgericht en professioneel. “Waar we het allemaal over eens zijn”, vervolgt Kuijt, “is dat het contact met onze klanten het allerleukste is. Ondernemers echt verder helpen en iets voor ze kunnen betekenen, daar doe je het voor.”

Wilt u meer weten over Novèns Accountants Katwijk en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.
Novèns Accountants Katwijk
Lageweg 35d, 2222 AG Katwijk ZH
www.novens.nl/katwijk
0714088677

Novèns Accountants Katwijk is Zilversponsor alsmede bord en led-sponsor. Ook is Novèns Accountants Katwijk Goal-sponsor op de led-boarding

Geef een antwoord