Sponsorhome AV-upgrade door Electro World Gebra Schoonderbeek

Elektroworld gebra schoonderbeek sponsor Quick BoysDegenen die afgelopen zaterdag de wedstrijd Rijnsburgse Boys – Quick Boys hebben bekeken in het sponsorhome zal het niet zijn ontgaan. Het sponsorhome is tijdens de winterstop door het team van Electro World Gebra Schoonderbeek qua video- en audiobeleving ge-upgrade.

De aansturing van het geluid en de televisies aan de kant van het hoofdveld waren flink verouderd. Die laatsten zijn vervangen door grote energie zuinige LG schermen en ook het geluid is nu weer op orde. De uitwedstrijden van Quick Boys – gefilmd door het team van QuickBoys.TV – die in het sponsorhome worden gestreamd krijgen vanaf nu extra beleving middels  fraai weergegeven en hoorbaar beeld en geluid tijdens de uitzending van de wedstrijd.

Sponsor Fred Duijnstee van Electro World Gebra Schoonderbeek heeft zijn sponsorpakket uitgebreid met fraaie animaties die op de LED-boarding aan de lange zijde van het hoofdveld worden getoond.

sponsorhome audio video_elektroworld gebra schoonderbeek sponsorDe vestigingen van Electro World Gebra Schoonderbeek zijn in Noordwijkerhout en Hillegom te vinden:

Electro World Gebra
Dorpsstraat 18
2211 GC Noordwijkerhout
> naar website

Electro World Schoonderbeek
H. Dunantplein 22a
2181 EM Hillegom
> naar website

Geef een antwoord