Voorbeschouwing DOVO – Quick Boys

Gepubliceerd op: 06-09-2017 20:51

Na de eenvoudige overwinning op Jong FC Twente (2-0) richt Quick Boys het vizier op aanstaande zaterdag. Dan zijn de blauwwitten te gast bij promovendus DOVO. Daarmee staat na bijna vier jaar een van de klassiekers uit het amateurvoetbal weer op het programma. Het duel op sportpark Panhuis begint om 14:30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter L.E. Cantineau uit Voorburg. Reis mee naar Veenendaal en steun Quick Boys in het duel met DOVO!

Promovendus
DOVO promoveerde afgelopen seizoen via de nacompetitie naar de Derde Divisie. In de play-offs waren de Veenendalers te sterk voor Noordwijk en SteDoCo.
De selectie van de Veenendalers hebben met het aantrekken van Salim Amerzgiou (Spakenburg) en Nando Wormgoor (RKC Waalwijk) een kwaliteitsinjectie gekregen, al zag Kruys met Bart van Brakel (Duno D.), Maikel de Harder (Eemdijk), Frank Hol (VVOG) en Serhat Koç (TEC) tevens de nodige routine vertrekken.Ongeslagen status
De ploeg van trainer Gert Kruys is het nieuwe seizoen voortvarend begonnen. In de openingsronde werd DVS’33 Ermelo verslagen op het Panhuis en afgelopen weekend speelde DOVO met 2-2 gelijk bij Jong FC Groningen. De roodhemden zullen er alles aan doen om ook in de derde speelronde de ongeslagen status te behouden. Dat zullen zij moeten doen zonder keeper en aanvoerder Rodney Ubbergen die in de openingsronde tegen DVS’33 Ermelo een rode kaart opliep en daarvoor twee wedstrijden schorsing kreeg.

Onderlinge resultaten
Sinds de invoering van de landelijke competitie in 1970 speelden beide ploegen achttien keer eerder tegen elkaar in competitieverband. Quick Boys won elf onderlinge confrontaties, vijf wedstrijden gingen verloren, terwijl twee ontmoetingen onbeslist eindigden. De laatste ontmoeting in Veenendaal eindigde in een 3-1 overwinning voor de thuisploeg, waarbij Quick Boys bijna driekwart van de wedstrijd met een man minder op het veld stond na de rode kaart van Milan Hoek.
De gedachten van menig Quick Boys-supporter gaan uit naar de ontmoeting in Veenendaal op 29 mei 2004. In de strijd om de zaterdagtitel scoorde Derek van der Plas, de huidige trainer van het tweede elftal, in de slotfase de winnende treffer (2-3) waardoor de blauwwitten zich de beste zaterdagamateurclub van Nederland mochten noemen.

Busreis
Degenen die bij deze wedstrijd aanwezig willen zijn, kunnen gebruikmaken van het georganiseerd busvervoer van de Supportersvereniging. De inschrijving start donderdagavond tussen 20:00 en 21:30 uur in de kantine op bij de bestuursleden van de Supportersvereniging. De kosten bedragen slechts € 10,00 voor leden van de Supportersvereniging en € 12,50 voor niet-leden. 
De bussen vertrekken om 12:30 uur vanaf de Laan van Nieuw-Zuid. Voor een hapje en een drankje wordt uiteraard gezorgd. Het meenemen van eigen (alcoholische) dranken is niet toegestaan.

Rondje langs de velden
Op de derde speeldag in de Derde Divisie A luidt het overige programma als volgt:
ACV – Harkemase Boys
Magreb’90 – ODIN’59
Spijkenisse – Jong FC Volendam
VVOG – Jong FC Twente
ASWH – Jong FC Groningen
Jong Almere City FC – Scheveningen
ONS Sneek – Capelle
Spakenburg – DVS’33 ErmeloParkeeradvies
DOVO is met ruim 1.500 leden een grote club. Bovendien biedt sportpark Panhuis ook onderdak aan voetbalvereniging GVVV. Dit maakt de parkeerruimte op sportpark Panhuis beperkt. DOVO adviseert de fans van Quick Boys daarom te parkeren op de aangegeven P-locaties, zoals op de foto aangegeven. Beide parkeergelegenheden liggen op maximaal 5 minuten loopafstand van sportpark Panhuis. Let op: ‘foutparkeerders’ op of direct grenzend aan sportpark Panhuis lopen een verhoogd risico op boetes!

P1) Vanaf rijksweg A12 de Rondweg West volgen richting Veenendaal/Rhenen. Na 5 stoplichten (direct voorbij Shell-station) linksaf slaan. De parkeerplaats bevind zich direct aan uw rechterzijde bij zwembad De Vallei of op de parkeerplaats van het daarnaast gelegen schoolgebouw Het Perron. Sportpark Panhuis is via de fietsers tunnel onder de Rondweg West eenvoudig bereikbaar.

P2) Vanaf rijksweg A12 de Rondweg West volgen richting Veenendaal/Rhenen. Bij het 5e stoplicht rechtsaf slaan. De weg volgen over de brug en voorbij gaan aan sportpark Panhuis (ligt aan uw linkerhand). In een bocht slaat u linksaf, voor winkelcentrum De Ellekoot. U rijdt over de spoorwegovergang en aan uw rechterzijde ziet u de parkeerplaats. Hier kunt u (zonder parkeerschijf) gratis parkeren. Het sportpark ligt op ca. vijf minuten loopafstand. Let op: Bij winkelcentrum ‘De Ellekoot’ geldt een blauwe parkeerzone MET parkeerschijf, waarmee u niet langer dan twee uur kunt parkeren!

 

Agenda

 

 

Alles over het Quick Boys Gala 2015

Quick Boys Gala 2015

Koop stenen entree Nieuw Zuid

Even aandacht voor

Club van 100...

naar de Club van 100 pagina Word nu lid, klik hier!
______________________