Quick Boys op schot in oefenduel

De blauwwitten verslaan Voorschoten’97 met ruime cijfers
Gisterenavond kwam de formatie van trainer Ted Verdonkschot in actie tijdens een vriendschappelijke wedstrijd tegen Voorschoten’97. De technische staf van Quick Boys liet veel spelers in actie komen om ritme op te doen. Uiteindelijk wonnen de blauwwitten op sportpark Nieuw Zuid met 6-1, na een 4-0 ruststand.

Quick Boys startte sterk en wist twee keer binnen elf minuten te scoren. Nadat Jaap van Duijn binnen de beruchte lijnen werd gevloerd, mocht Maarten Woudenberg van elf meter in de vierde minuut de score openen. Op aangeven van Jaap van der Plas verdubbelde Niels van Veen even later de voorsprong. Na een half uur spelen strafte Milan Hoek een fout in de defensie van Voorschoten’97 af: 3-0. Op slag van rust werd een van richting veranderd schot van Derek van der Plas tot doelpunt gepromoveerd.

Na de doelwisseling, waarbij de jonge doelman Davey Braggaar zijn eerste speelminuten in het eerste elftal mocht maken, kwam de zaterdageersteklasser terug tot 4-1. Enkele ogenblikken later wist Van Veen de marge weer te vergroten: 5-1. Het slotakkoord kwam op naam van Jaco van der Bent die met zijn treffer de eindstand bepaalde op 6-1.