Voorprogramma: Oud-Quick Boys vs. Oud-Noordwijk


In het kader van de jubileumwedstrijd tussen Quick Boys en Noordwijk vindt om 13:30 uur een speciale voorwedstrijd plaats. Toppers uit het verleden gaan de strijd met elkaar aan. Voor Oud-Quick Boys zullen onder andere Mart van der Plas, Hans van der Plas, Tom van der Niet, Fred Kanbier, Leen van der Plas, Joep den Hollander, Edwin Otte, Marco Dijkhuizen, Johan Jonker, Jaap van Duijn, Richard Hoogervorst, Peter Kruit, Martin Rog, Leo van Delft, Ben Geijteman en Dirk Varkevisser in actie komen. Arjen van der Werf en Hans van der Zee zijn aangesteld als trainersduo. Kees van Rooijen is aangesteld als scheidsrechter.

Oud-Noordwijk heeft eveneens een fantastische selectie weten te formeren. Geert-Jan Bakker, Kees Karstens, Ruud Broring, Jan-Willem Boogers, Klaas Vink, Dick Dortmund, John Manuputty, Jos Smits, Leonard van Utrecht, Gerard Tio, Sjoerd Boot, Andries Wendt en Timo Gerlof komen aanstaande zaterdag in actie.

Na afloop van de voorwedstrijd zal Horesca Horecavo, subsponsor van Quick Boys en hoofdsponsor van Noordwijk, de nieuwe sponsorcontracten ondertekenen. Om 15:00 uur vindt de aftrap van het jubileumduel plaats tussen de huidige eerste elftallen van Quick Boys en Noordwijk. Voor aanvang en in de rust van deze wedstrijd zal een muzikaal optreden worden verzorgd door een muziekkorps.

Geef een antwoord