De komende maand is Nieuw Zuid wederom het terrein van het grootste tweedaagse ING Toernooi. In twee dagen verwachten we meer dan 4.500 speelstertjes, spelerstjes, ouders en andere geïnteresseerden. 

Op zaterdag 4 juni spelen de JO7 (landenteams), JO8, JO9 en de JO10 tegen teams uit de omgeving van Katwijk, maar ook ver daarbuiten. Een volle voetbaldag met bekende teams uit de regio zoals Rijnsburgse Boys, SJC, Valken’68, en FC Lisse, maar ook met inmiddels vaste gasten als Odin’59 en teams van AFC IJburg, EMM’21, Sparta AV, VVC, FC Leidschenveen, PVCV, KFC 1910, Quick Steps, Verburch en CVV Berkel. 

De eerste wedstrijden starten om 08:45 en het middagdeel wordt afgesloten met de prijsuitreiking op de hoofdtribune rond 17:00.

Op zaterdag 18 juni zijn komen de JO11, MO11 en de JO12 aan de beurt. Ook op die dag zijn er teams uit heel Nederland aanwezig op Nieuw-Zuid. Ook dan wacht weer een dag vol mooie wedstrijden.

Voor het programma van 4 juni kijk hier en voor het programma van 18 juni kijk hier. 

Natuurlijk is er op die dagen ook aandacht voor de inwendige mens. Met natuurlijk met het traditionele visbakken en nog veel meer. Zo hopen we er met behulp van de vele vrijwilligers weer een geweldige editie van dit mooie toernooi van te maken. 

Terugblik ING Toernooi 2021