De Sint en zijn Pieten bezoeken Nieuw Zuid

Sinterklaas komt weer naar Nederland. Ook dit jaar heeft de Goedheiligman een plekje vrij kunnen maken in zijn overvolle agenda om de jeugd van Quick Boys te bezoeken.

We mogen Sinterklaas op woensdag 1 december verwelkomen.

Aangezien de Sint al flink op leeftijd is heeft hij besloten om de jeugd in twee delen te ontvangen. Sinterklaas wil de  landenteams graag om 16.30 uur ontvangen. Om 18.00 uur is het dan de beurt aan de JO8 en JO9.

Door de verwachte drukte is het helaas niet mogelijk om broertjes en/of zusjes mee te nemen. Kinderen op de wachtlijst zijn ook van harte welkom. Het is de bedoeling dat we er een leuke middag van maken, het programma blijft nog even een verrassing.

Natuurlijk wil de Sint alle kinderen een cadeautje geven, vandaar dat hij een kleine bijdrage vraagt van maar €5,- per kind. Daarmee krijgt de |Sint zijn begroting weer sluitend.

Om een goed beeld te krijgen hoeveel cadeaus de Sint moet inkopen, verzoeken wij alle ouders om hun kind aan te melden door middel van het uitprinten en inleveren van onderstaand inschrijfformulier:

Inschrijfformulier Sinterklaas Landenteams

Inschrijfformulier Sinterklaas J08 en JO9

Deze inschrijfformulieren zijn in te leveren bij de koffie-unit te midden van de velden of in de commissiekamer, bij Klaas Mol, Leon Beugelsdijk of Peter Barnhoorn. Tegelijkertijd kan de €5,- worden betaald.

Let op: inschrijven is mogelijk t/m aanstaande zaterdag 27 november.

Met sportieve groet,
Jan Guijt (Jeugd Activiteiten Commissie QB)

//ORIGINAL SPORTLINK SCRIPT quickboys.nl