De vrijwilliger in het zonnetje | Clubhuis

Vrijwilligers. Je hebt ze in allerlei soorten en maten, maar ze hebben één ding gemeen: ze zijn onbetaalbaar. Om onze bijna 2.700 leden een onbezorgde training, schone kleedkamer, goed gevulde maag of een gezellige zaterdag te bezorgen, zijn dagelijks veel mensen in de weer. Van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat. Vrijwilligers maken onze club!

Hoog tijd daarom om wat vrijwilligers in het zonnetje te zetten. We trappen daarbij af met de Clubhuis-commissie. Deze groep mannen en vrouwen voorziet de bezoekers van onze club van een warm of koud hapje en drankje. Zij zijn in het clubhuis actief in de keuken, het koffiehok en de lounge, maar ook bemannen ze de drie koffie-units buiten het clubhuis. Weten hoe dat er in de praktijk uitziet? Je ziet het in de video hieronder!

De vrijwilligers in het clubhuis doen dit allemaal met veel liefde voor de club, maar komen de laatste periode wel handen tekort. Jouw hulp is dan ook van harte welkom! Dat hoeft zeker niet elke week, maar kan en mag bijvoorbeeld ook eens per maand of op een andere wijze die je uitkomt. Lijkt het je leuk om het team te versterken, of wil je meer informatie? Neem dan contact op met bestuurslid Kees van Wolferen via clubhuis@quickboys.nl.

Interesse in een vrijwilligersfunctie buiten het clubhuis? De Commissie Vrijwilligerszaken komt graag met je in contact via vrijwilligerszaken@quickboys.nl.